מרתון טבריה דצמבר 2022
עוד לא הספקנו להתאושש מהקרנבל הספרדי בולנסיה, והנה מגיע עוד אחד,
מרתון טבריה 2022.
איזו חגיגה היתה לנו אתמול, בכל המקצים. חברות וחברי המועדון ממשיכים לזהור על המסלול.
מקצה מרתון:
קובי רוטר – 2:45:28 ראשון בקטגוריה. המלך הבלתי מעורער. עדיין מתאושש מגברת קורונה, ועם זאת, רץ נפלא.
עומר ליברמן – 2:59:53 זה היה המרתון ה 13 שלו וב10 ברציפות בטבריה , שבלי להתכוון סיים אותו בתוצאה סאב 3. עומר לא מפסיק לרגש אותנו בנחישותו, למרות גילו הצעיר, אפילו המוזיאון מעריץ.
דוסל היידוברו- 3:29:48 נתנה את הנשמה בעונת האימונים לטבריה, ו"על הדרך" גם סיימה ראשונה את מרתון התנ"ך.
יהל בן מרדכי – 3:32:28 במרתון הבכורה. שניה בקטגוריה. שיא יסוד נהדר שרק מוכיח איזו השקעה ורצינות יש לרצה הזו!!
אמיתי גיסר – 3:48 הג'ינג'י הכי מהיר במועדון. רץ בשביל הכיף עם נגאטיב מוצלח. יאללה, הגיע הזמן להתחיל לסבול.
ויג וסאם – הרצים שאוכלים מרתון ל"ארוחת הבוקר". מרחפים על המסלול עם חיוך ועושים הרבה שמח בלב.
מקצה חצי מרתון:
אסף בן ארי 1:22:52 אסף האלוף ממשיך להצטיין ושורף את המסלול. רק 12 שניות משיאו האישי במקצה חצי מרתון.
הלל שטיינברגר – 1:23:03 ראשון בקטגוריה. פיטר פן בפעולה. הלל מוכיח לנו כל פעם מחדש שהגיל אצלו עובד בצורה הפוכה מאשר אצל שאר בני התמותה.
דורון בוקסר – 1:23:30 אחרי שהתחרה במרתון ניו יורק החליט לרוץ במקום דומה – טבריה. תמיד אלוף!
אמיתי לורבר – 1:23:47 ריצה מושלמת של אמיתי אחרי התאוששות מפציעה. כל הכבוד!
תומר אשכנזי – 1:25:54 ש.א . כבוד ענק לתומר שמצליח כל פעם לתת את הכל על המסלול. התפוח הזה לא נפל רחוק מהעץ.
טל האס 1:29:02 עושה את האימונים בקפדנות גדולה בשלט רחוק ממודיעין הרחוקה.
אנה פרייס 1:29:49 ש.א ראשונה בקטגוריה. אנה שוב שורפת את המסלול בדרך לפודיום. נחושה וחזקה!
יוסי (מכלוף) שוורצפוקס – :1:36:10 איזה קאמבק מטורף של מכלוף. נותן תקוה לכל הצלייגרים של המועדון, כבוד לעדה.
אברום בורג – 1:48:20 שלישי בקטגוריית גיל. אחרי שיאישי במרתון, אברום שוב מוכיח שאצלו הגיל הוא רק מספר. מעריצים אותך אברום.
דניאל כהן 1:55:46 תוצאה טובה יותר מהמתוכנן.
איסי שלומוף -1:58:44 תמיד נותן כח ועידוד לכולנו, רץ פצוע בשביל הכיף.
מקצה 10 קמ
בנג'מין טיבר-32:43 שיא יסוד, בנג'מין הגיע אלינו מארצות הברית לתקופה,ואתם עוד תשמעו עליו רבות בהמשך…
יונתן עזרא – 33:36. ש.א אמנם ג'וני רצה לרוץ יותר מהר, אבל על שיא אישי לא בוכים. בטוחים שזה זמני.
יובל איילון – 34:22 מצליח שוב לשרוף את המסלול למרות מעט מאוד אימונים.
יונתן אורבך – 37:25 ש.א בחור מוכשר ומהיר. שמחים וגאים בהתקדמות שלו.
ליאורה קורן – 40:02 ש.א. ראשונה בקטגוריית גיל. עניין של שניות לסאב 40 אשר עליו נלחמת.
רונן פלד- 44:28 עושה את דרכו חזרה לאימונים.
אין ספק שהשבוע המוצלח והמשוגע הזה יחרט עמוק בלב המועדון.
על כל הטוב הזה מנצח איש אחד, יחיד ומיוחד ברגישות, בנחישות ובהומור מוביל כל אחת ואחד מאיתנו למיצוי אישי.